Besparing op de verwarming en warm water

07-05-2014 09:48

Besparing op de verwarming en warm waterWilt u graag energie besparen? Kijk dan eens goed naar de manier waarop u omgaat met de verwarming en met warm water. De kans is groot dat u op die manier voor een interessante besparing kunt zorgen.

» Lees meer

Aantal overstappers gas en elektriciteit was nog nooit zo hoog

09-05-2014 02:20

Het aantal Nederlandse huishoudens dat overstapte van energieleverancier voor gas of elektriciteit was nog nooit zo hoog als in 2013. Het lijkt erop dat de verschillende vergelijkingssites eindelijk door weten te dringen bij het grote publiek en duidelijk weten te maken dat het verstandig is de kosten te vergelijken. Vorig jaar besloot 13,1% van de Nederlandse huishoudens over te stappen. Zij wisten op die manier veel kosten te besparen, op de gemiddeld behoorlijk hoge energierekening.

» Lees meer

Frans en Brits gas bijna op

27-05-2014 05:40

Frans en Brits gas bijna opDe Britse gasvoorraad zal zonder aanvoer vanuit het buitenland binnen 5 jaar op beginnen te raken. Hetzelfde geldt voor de voorraad van kolen en olie, waardoor Engeland  op zoek zal moeten naar alternatieve energiebronnen. De Fransen zullen al binnen ongeveer een jaar door de eigen voorraad fossiele brandstoffen heen zijn, waardoor het probleem daar nog veel nijpender is.

» Lees meer